Geldvoorelkaar.nl wint IEX Gouden Stier Award

Crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl is in de prijzen gevallen. Zij hebben de IEX Gouden Stier Award voor Beste Crowdfundingplatform 2020 gewonnen. 

Geldvoorelkaar.nl reageert: "Wij zijn trots op deze mooie erkenning! De IEX Gouden Stier Awards helpt beleggers om keuze te maken uit de vele aanbieders van beleggings- en investeringsproducten. Met hulp van onafhankelijke experts worden de aanbieders geselecteerd die de beste value for money bieden. Onze dank gaat uit naar investeerders, ondernemers, adviseurs en overige stakeholders die vertrouwen op de kwaliteit van Geldvoorelkaar.nl. Wij gaan door met onze missie om financiering toegankelijker te maken en MKB Nederland met serieuze investeerders te laten groeien." 

Flexibiliteit in crisistijd
De jury schreef in het juryrapport over Geldvoorelkaar.nl:  “Geldvoorelkaar.nl vierde dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Dat is op zichzelf geen reden om een Gouden Stier te winnen, maar het platform bevestigde zijn status als marktleider in een lastig jaar. Het online platform is afgelopen jaar bovendien mooi opgefrist en voorzien van een verbeterde ‘Mijn’-omgeving. Ook werd Geldvoorelkaar.nl in 2020 geaccrediteerd voor de BMKB-C regeling, waardoor het kan investeren in staatsgegarandeerde leningen, ter ondersteuning van door de coronacrisis getroffen ondernemingen. Om die accreditatie te krijgen moet een crowdfundingplatform institutioneel vermogen aantrekken. Deze financieringen worden nu verricht door een combinatiefonds dat bestaat uit 40% institutioneel geld en 60% crowdfunding-kapitaal. De combinatie van flexibiliteit in crisistijd en een geslaagde verbouwing van het online platform geven de doorslag: GeldvoorElkaar.nl is Crowdfundingplatform van het Jaar”.

Bekijk hier het volledige juryrapport.

Reacties