Maartje Brans en Colliers International vallen in de prijzen bij #REBF

De winnaars van de Futureproof Awards in de categorie Real Estate Futureproof Vrouw 2020 en Digitaal Vastgoedbedrijf 2020 zijn bekend. De uitreiking vond plaats tijdens online conferentie Real Estate & Building Futureproof in de Holland ConTech & PropTech Studio in Amsterdam.

Maartje Brans, Directeur Vastgoed Onderhoud & Verduurzamen bij De Alliantie, over haar overwinning: “De nominatie voor de Real Estate Futureproof Vrouw Award heeft een overweldigend aantal positieve reacties opgeleverd. Ik zie het als waardering voor de inzet van mijzelf en van mijn collega’s om duurzame verandering in de bouwsector teweeg te brengen en een motivatie om hier de komende jaren mee door te gaan. Het winnen van de award laat zien dat deze inzet ook door de sector gewaardeerd en gestimuleerd wordt.”

In de afgelopen twee jaar bouwde Brans aan een samenwerkingsverband met strategische partners om de verduurzaming van woningen te versnellen en de kosten te verlagen. Innovatie en data maken hier een belangrijk onderdeel van uit omdat ze gelooft dat samenwerken, innovatie en data cruciaal zijn voor de grote opgave waar wij voorstaan: de energietransitie. Daarnaast zet ze zich in om een eco-systeem te creëren van startups en scale ups die een bijdrage kunnen leveren aan de doelstellingen van de Alliantie. Binnen de Alliantie speelt Brans een actieve rol in de digitale transformatie en geeft ze sturing aan het steeds meer data gedreven gaan werken.

Digitaal Vastgoedbedrijf 2020
Dirk Bakker, CEO Colliers International, nam de award voor Digitaal Vastgoedbedrijf 2020 namens Colliers in handen: “We zijn ontzettend trots dat we de award voor meest Digitale Vastgoedbedrijf van 2020 hebben gewonnen. De toekomst van vastgoedadvies ligt in data en technologie. Daarom investeren we fors in mensen en technologie om de data van gebouwen, huurders en consumenten met elkaar te verbinden en om te zetten in informatie. Met deze inzichten geven we bedrijven gefundeerd strategisch advies over de optimale invulling van hun vastgoed of huisvesting. En introduceren we steeds nieuwe diensten zoals een digitaal beheerplatform en verduurzamingsadvies. Ook internationaal staat technologie centraal. Met de Colliers ProptechAccelerator werken we samen met startups wereldwijd aan het slimmer maken van de vastgoedsector. Het is een enorm compliment dat dit door de sector is opgemerkt én beloond met deze prijs.”

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022