‘Meest innovatieve en gebruiksvriendelijke software voor technisch beheer’

Er is een grote behoefte in de vastgoedsector om het melden, behandelen en opvolgen van onderhouds– en reparatieverzoeken eenvoudiger te maken. Facilitee focust zich exact op deze behoefte en heeft daartoe de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke software gemaakt voor alle mogelijke gebruikers rondom een reparatieverzoek. Eigenaren, beheerders, reparateurs en huurders worden ten allen tijde volledig geïnformeerd of betrokken, totdat het verzoek naar ieders tevredenheid is opgelost.

Facilitee ontstond in 2019 toen één van haar oprichters, drs. Sikke Kooistra, zocht naar een oplossing voor het technisch beheer van zijn eigen vastgoedportfolio. Hij kon echter geen passende software vinden wat aan zijn eisen voldeed en besloot toen om deze software zelf te gaan bouwen. Meynald Weerman, een goede vriend van Kooistra en tevens eigenaar van het gerenommeerde software development bedrijf Typeqast, stapte ook in en zo werd, na ruim een jaar ontwikkelen, Facilitee een feit.

Facilitee biedt een uitgekiende oplossing voor zowel eigenaren van commercieel en residentieel vastgoed als vastgoedbeheerders. Zij zorgt voor een gestroomlijnde communicatie met huurders en reparateurs en biedt volledig inzicht en transparantie voor alle betrokkenen. Dit resulteert in aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen en vergroot tegelijkertijd de huurderstevredenheid. Daarnaast krijgt u als eigenaar of beheerder een compleet inzicht in en controle over wat er speelt binnen het portfolio, hetgeen dure en onnodige reparaties vermijdt en de waarde verhoogt.

Benieuwd hoe onze oplossing precies te werk gaat? Plan dan een korte demo in.Reacties


Laatste nieuws