Twee nieuwe medewerkers voor Drees & Sommer

Voor Drees & Sommer Nederland begint het nieuwe jaar, met de start van twee nieuwe medewerkers, goed. Per januari versterkt Francis Kersjes als consultant het team van de business line Real Estate Consulting. En Vedran Delic is als projectmanager toegevoegd aan de business line Project Management.

Francis Kersjes
Na zijn MBO- en HBO-studie Bouwkunde heeft Kersjes brede praktijkervaring opgedaan als bouwkundig adviseur. Bij Drees & Sommer ziet hij mogelijkheden enerzijds zichzelf verder te ontwikkelen en zijn kennis op het gebied van vastgoedadvies te verbreden. Anderzijds wil hij vanuit zijn kennis en ervaring de producten van Real Estate Consulting naar een hoger niveau tillen. Hij is zeer gedreven en heeft een echte hands-on-mentaliteit. 

Vedran Delic
Zijn studie Bouwmanagement & Vastgoed legde de theoretische basis voor zijn functie als projectmanager bij verscheidene bouwmanagementbureaus. Delic is gedreven om zijn opdrachtgevers te ontzorgen in het volledige voortraject van een project. De diversiteit aan projecten, sectoren en business lines en het werken in een team van gedreven vastgoedprofessionals maakte de keuze voor Drees & Sommer gemakkelijk voor hem. 

Drees & Sommer
Drees & Sommer is een internationaal opererend vastgoedadvies- en projectmanagementbureau met 50 jaar ervaring, een goede reputatie en een sterke impact op de (internationale) markt. Het door partners geleide bedrijf werkt onafhankelijk en levert full service dienstverlening. Wereldwijd werken er 3.820 medewerkers vanuit 46 kantoren. Het hoofdkantoor van Drees & Sommer bevindt zich in Stuttgart (Duitsland). De circa 100 medewerkers van Drees & Sommer Nederland werken vanuit de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven aan de vastgoed- en huisvestingsvraagstukken van zijn opdrachtgevers. Zij leveren toekomstgericht advies als basis voor succesvolle gebouwen, goed renderende vastgoedportefeuilles, effectieve infrastructuur en leefbare steden. Meer informatie: www.dreso.nl.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021