Whitewood lanceert in 2021 haar divisie logistiek

Whitewood staat bekend als asset- en property manager, gespecialiseerd in de kantoormarkt. Maar het van oorsprong Belgische bedrijf trapt het nieuwe jaar af met een nieuwe dienst: Whitewood Logistics. De ambities zijn groot. Het doel is om binnen een periode van 24 maanden in de Benelux een substantiële portfolio op te bouwen in zowel logistieke en industriële assets. Verdere details zal Whitewood op een later moment uit de doeken doen. 

Deze nieuwe divisie binnen Whitewood zal geleid worden door Marco Hengst. Dankzij de verworven expertise en ervaring binnen het Belgische REIT Intervest, waar hij verantwoordelijk was voor de grote expansie binnen de logistieke sector, is hij de geknipte persoon voor deze taak. 

Whitewood's CEO en oprichter, Frédéric Van der Planken: "Wij zijn verheugd om Marco in onze gelederen te mogen verwelkomen. Hij heeft marktkennis en een breed scala aan contacten in deze snel evoluerende sector. Deze uitbreiding van ons senior team bevordert de strategie van Whitewood om een brug te slaan tussen de behoeften van zowel investeerders als huurders".

Whitewood's Managing Director - Logistiek, Marco Hengst: "Ik ben zeer enthousiast om dit nieuwe initiatief op te starten binnen Whitewood. Door de sterke basis van dit bedrijf kunnen we zeer wendbaar en efficiënt handelen. Met veel energie en enthousiasme treden we de toekomst van onze logistieke klanten tegemoet en zullen we dit omzetten in groei voor onze investeerders".

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022