Vacature van de week: Senior Projectleider Vastgoed

Laurentius is een woningcorporatie in Breda. Zij verhuren en onderhouden ruim 8.300 woningen, parkeerplaatsen en andere panden in de gemeenten Breda en Alphen-Chaam. Zij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven projectleider die al de nodige ervaring op zak heeft. 

Elke week publiceert Vastgoedjournaal de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een senior projectleider vastgoed bij woningcorporatie Laurentius. 

Wat ga je doen?
Jij focust je op het voorbereiden van en regie voeren op projecten gericht op nieuwbouw en verduurzaming. Je realiseert projecten die aansluiten op de wensen van bewoners. Laurentius kiest voor bewezen bouw- en verduurzamingsmethoden en sluiten graag aan bij bestaande initiatieven; je vindt het leuk om hiernaar op zoek te gaan. Je levert een bijdrage in de totstandkoming van resultaatgericht samenwerken in onze keten met samenwerkingspartners.

In projecten verzorg je de budgettering, planning, kwaliteit, juridische/bouwkundige documentatie, financiële afhandeling en aansluiting bij de begroting van alle projecten. Daarnaast denk je mee over communicatie rondom renovatie en duurzaamheid.

Ook coördineer je grote onderhoudswerken of renovatieprojecten. Je bouwt relaties en een netwerk op en vertegenwoordigt Laurentius bij gemeenten, collega-corporaties en andere belanghouders. Je doet acquisitie en verstevigt de marktpositie van Laurentius. Je sluit ook aan bij verschillende overleggroepen op het gebied van investeringen.

Meer weten over deze functie of gelijk solliciteren? Bekijk de volledige vacature hier.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021