Vastgoed-Auctions.nl introduceert nieuw verkoopconcept voor zakelijke markt

Vastgoed-Auctions.nl heeft met de introductie van VastgoedDealingroom.nl een geheel nieuw verkoopconcept ontwikkeld voor de commerciële vastgoedmarkt. Dit unieke verkoopconcept biedt vastgoedprofessionals een ´private dealingroom´ waarbinnen zij potentiële kopers kunnen uitnodigen in een besloten online omgeving.

Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl: "Met VastgoedDealingroom.nl bieden wij de vastgoedprofessional een "private" dealingroom, waarbinnen zij potentiële kopers kunnen uitnodigen binnen een besloten online omgeving. De potentiële koper kan hier vervolgens zijn interesse kenbaar maken voor een object, de dataroom inzien en uiteraard een bod uitbrengen. Hierdoor kan het object exclusief worden aangeboden aan een selectieve groep potentiële kopers en komt de verkoop- en objectinformatie enkel beschikbaar voor de geïnteresseerde koper, dit in tegenstelling tot andere online verkoopinitiatieven waarbij alle informatie voor iedereen vrij beschikbaar is. Hierdoor wordt de privacy van de opdrachtgever optimaal gewaarborgd" aldus Ron Ruijs.

Troostwijk Real Estate heeft inmiddels de eerste licentie aangeschaft en gaat de dealingroom binnen haar dienstverlening opnemen. Zij zijn van mening dat dit een uitstekende manier is om informatie over het vastgoed van haar opdrachtgevers aan een selectieve doelgroep te verstrekken, zonder dat dit direct in de openbaarheid komt. Zij verwachten met name de dataroom frequent in te gaan zetten.

Openbare veilingen van bedrijfsmatig vastgoed en beleggingspanden kunnen via Vastgoed-Auctions.nl georganiseerd worden.

Voor meer informatie en de mogelijkheden van VastgoedDealingroom.nl kunt u contact opnemen met Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl, tel. 0412-85 12 18 of r.ruijs@vastgoed-auctions.nl.

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022