Seyster Veste en A-REA Artsen verlengen huurovereenkomst Zeist

Stichting de Seyster Veste en A-REA Artsen hebben beiden hun huurovereenkomst verlengd in het kantoorgebouw de Zeisteroever in Zeist. A-REA Artsen verlengt de huur met drie jaar en Seyster Veste met tien jaar. Hiermee is het object voor een lange periode verhuurd.

Het kantoorgebouw Zeisteroever behoort tot de Equinox-portefeuille van aandeelhouders RREEF en Lips Capital Group. De Zeisteroever heeft een totale oppervlakte van 2.333 m² en is in het geheel verhuurd. Seyster Veste huurt circa 1.550 m² en A-REA Artsen 300 m². Het kantoorgebouw wordt momenteel gemoderniseerd. De algemene ruimtes, waaronder de entreehal, worden geheel vernieuwd. In 2010 is er een nieuw koelingsysteem geïnstalleerd.

Stichting de Seyster Veste is een woningcorporatie die ruim 4.000 woningen in de omgeving van Zeist en Utrecht bezit. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid wil de stichting een brede groep mensen goede woonruimte bieden.

A-REA Artsen is onder andere actief op het gebied van arbo- en medische dienstverlening in de publieke en private sector. DTZ Zadelhoff adviseert de aandeelhouders bij het asset management van de Equinox-portefeuille waar de Zeisteroever deel van uitmaakt.Reacties


Laatste nieuws