Vacatures van de week: Group Controller en Accountmanager bij Bouwhuis Groep

De Bouwhuis Groep is in verband met de sterke groei en uitbreiding van de organisatie op zoek naar twee nieuwe collega's om het team te versterken. Zo wordt er gezocht naar een group controller en naar een accountmanager. 

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week staat de Bouwhuis Groep centraal. 

De Bouwhuis Groep is een sterke speler in de vastgoedsector. De belangrijkste activiteiten zijn het ontwikkelen en beheren van wooncomplexen onder het eigen concept Edelwonen. De ontwikkelde wooncomplexen worden als eigen belegging aangehouden of verkocht aan grote internationale beleggers.

Daarom wordt er gezocht naar een group controller, een financiële professional met ruime en gevarieerde ervaring bij voorkeur in het vastgoed. Hij / zij dient daadkrachtig en doelgericht de (financiële) processen binnen de Bouwhuis Groep aan te sturen. De financiële planning dient strak bewaakt te worden door middel van een nauwkeurig en betrouwbaar cashflowmanagement. De Group Controller is sparringpartner voor de directie op het gebied van onder meer de aan- en verkoop van vastgoed, financieringen, projectontwikkeling en personele zaken.

Ook is Bouwhuis Groep op zoek naar een accountmanager. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het managen van een vastgoedportefeuille voor commercieel vastgoed binnen de woning- en kantorenmarkt.  Voor (inter)nationale opdrachtgevers zet jij je 200% in om het rendement te verhogen en een hoge klanttevredenheid te realiseren; van zowel de huurders als de opdrachtgevers. Je onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers en draagt zorg voor een juiste naleving van de gemaakte afspraken, waarbij je de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden bewaakt. Je signaleert knelpunten en adviseert t.a.v. verbeteringen in het proces om onze opdrachtgever nog beter van dienst te kunnen zijn.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature van accountmanager en hier voor de volledige vacature voor een group controller. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021