Klotz nieuwe voorzitter NVM Business

René Klotz is dinsdag 17 mei 2011 tijdens de ledenvergadering van NVM Business benoemd tot nieuwe voorzitter van de vakgroep NVM Business. Klotz treedt ook toe tot het Algemeen Bestuur van de NVM. Hij volgt daarmee Evert Jan Eggink op die sinds 2007 voorzitter was en zijn maximale bestuurstermijn had bereikt.

René Klotz werkt sinds 1985 in de makelaardij. Tot 31 december 2008 was hij medevennoot bij een groot makelaarskantoor met tientallen medewerkers. Begin 2009 is Klotz teruggegaan naar de huidige kleine setting en is hij eigenaar van Klotz Bedrijfshuisvestiging te Tilburg. De kennis en ervaring die Klotz heeft opgedaan tijdens de goede en slechte tijden in het vastgoed hebben hem een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgeleverd. In de periode van de nieuwe realiteit binnen het vastgoed kan hij deze goed als geen ander inzetten voor de vakgroep NVM Business.

Voor het vakgroepbestuur heeft zwaar meegewogen dat René Klotz grote bestuurlijke ervaring in de NVM heeft als oud-lid van het vakgroepbestuur, oud-lid van de Ledenraad en lid van het huidige vakgroepbestuur. Op grond van de ervaring van en met René Klotz heeft het bestuur er alle vertrouwen in dat hij zijn rol als vakgroepvoorzitter (en daarmee ook lid Algemeen bestuur) goed zal vervullen.

De vakgroep NVM Business bestaat uit circa 700 NVM-makelaars, gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Zij werken dagelijks met provincies, gemeenten, ondernemers, opdrachtgevers, beleggers en gebruikers. De objecten lopen uiteen van winkels tot bedrijventerreinen en van industrieel onroerend goed tot megakantoren. Deze NVM-specialisten onderscheiden zich op grond van kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat.

Reacties