Directiewisseling Laanbroek Schoeman adviseurs

Per 1 januari 2021 vormen Riëtte Laanbroek (links) en Carolien Koek (rechts) de nieuwe directie van Laanbroek Schoeman adviseurs B.V. te Rotterdam. Ben Laanbroek en Werner Schoeman zullen vanaf deze datum hun directiefunctie neerleggen. 

"Als dienstverlener hebben wij ons altijd gericht op het bieden van meerwaarde en continuïteit aan zowel onze klanten als onze collega’s. Met het aantreden van Riëtte en Carolien zijn wij er van overtuigd dat deze meerwaarde is geborgd", aldus Ben Laanbroek en Werner Schoeman.

Riëtte Laanbroek
Riëtte Laanbroek is sinds 2007 werkzaam als adviseur bij LSa. Als bestuurs- en organisatiekundige kijkt zij vanuit de organisatie naar de huisvestingsopgave. In samenwerking met opdrachtgevers en collega’s heeft Riette de drive om in haar opdrachten tot het best mogelijke resultaat te komen. Vanuit haar affiniteit met organisatieprocessen en haar bestuurskundige achtergrond voelt ze zich goed thuis in complexe en dynamische omgevingen. Hierin komt haar organisatiesensitiviteit goed van pas. Haar advies en aanpak zijn gericht op de organisatie en medewerkers.

Carolien Koek
Carolien Koek zet haar enthousiasme, energie en 20 jaar ervaring  in project- , programma-, en  interim-management vanaf 1 februari 2020 in voor LSa.  Op het gebied van vastgoed en huisvesting richt zij zich op de bestuurlijke en strategische vraagstukken om deze te vertalen naar tactische en operationele plannen bij publieke en maatschappelijke organisaties. Binnenkort rondt zij haar opleiding Organisatie Cultuur en Management af als aanvulling op haar bouwkundige achtergrond. Dit omdat zij ervaren heeft  dat de fysieke omgeving en de organisatie onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn en de noodzaak ziet om vanuit deze verschillende perspectieven de vraagstukken benaderen. De periode vóór Laanbroek Schoeman adviseurs heeft Carolien onder andere gewerkt bij AT Osborne, Procap en een aannemer van grote renovatie- en (ver)bouwprojecten.

De nieuwe directie gaat zich richten op de verdere ontwikkeling en groei van Laanbroek Schoeman adviseurs (LSa). ‘'Als nieuwe directie bouwen wij samen met ons team verder op het stevige fundament van LSa. Met de blik vooruit, een dosis creativiteit en veel plezier gaan wij samen met onze partners deze nieuwe fase in. Daarbij richten wij ons samen met u op actuele ontwikkelingen in onze maatschappij waarbij onze professionele dienstverlening en focus onveranderd blijft."

Over Laanbroek Schoeman adviseurs
LSa is opgericht in 1997. Met 13 enthousiaste professionals, allen een expert in hun vakgebied, adviseren over complexe vraagstukken in organisatie, huisvesting en projectmanagement bij publieke en maatschappelijke opdrachtgevers. "We zijn gericht op de resultaten die we realiseren, voor en samen met de klant. Om deze reden presenteren we ons met trots als integrale dienstverlener."

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021