Vacature van de week: Technisch Property Manager

Bij Camelot zijn ze continu in ontwikkeling en daarom is het bedrijf op zoek naar een technisch property manager. Er staan de komende jaren weer een aantal mooie projecten te wachten. Kom jij met Camelot mee bouwen?

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een technisch property manager bij Camelot. 

Camelot is een snelgroeiend bedrijf dat zich inzet voor een vitale, leefbare en inclusieve samenleving. Dat doen ze door vastgoedontwikkeling voor eigen portefeuille (bijna 4.000 woningen), maar ook door woon-, werk- en opslagruimtes te bieden aan meer dan 12.000 gebruikers en zorgen ze voor de beveiliging van leegstaand vastgoed en parkeer-, bouw- en bedrijfsterreinen. Zo is de vastgoedportefeuille van Camelot inmiddels groter dan de leegstandsbeheerportefeuille. Dat betekent een groeiende behoefte aan verdere professionalisering van dit dynamische organisatieonderdeel. 

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team van ongeveer 25 collega’s. Daarbij geef jij direct leiding aan een team van ongeveer 6 medewerkers, bestaande uit property inspectors en complexbeheerders. Zij zijn actief binnen de afdeling Vastgoedbeheer Nederland die zich bezighoudt met property management (zowel op technisch als commercieel vlak). Jouw bijdrage ligt op het vlak van technisch vastgoedbeheer. Je houdt je bezig met het coördineren van preventief en correctief onderhoud. Maar ook voor de inkoop van incidenteel onderhoud draai jij je hand niet om.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021