Webinar voor gemeenten over bestrijding kantorenleegstand

Buck Consultants International organiseert donderdag 26 mei voor gemeenten een 1 uur durend webinar over hoe om te gaan met kantorenleegstand. Webinars zijn on-line seminars, waarbij deelnemers via hun computer de presentaties volgen en via de telefoon de presentatoren horen spreken. Interactie vindt plaats via de telefoon of (vaak) via een chatfunctie.

René Buck, directeur Buck Consultants International, "Webinars zijn een mooie aanvulling op bijeenkomsten waar je persoonlijk aanwezig bent, een groot aantal presentaties kunt volgen en ook kunt netwerken. Voordeel van een webinar is dat je er niet voor in de file hoeft te staan en je alles achter je bureau kunt volgen. Het kost ook gewoon minder tijd. Onze ervaringen in met name Amerika zijn heel positief. Op onze uitnodiging voor het webinar over kantorenleegstand hebben al veel gemeenten erg enthousiast gereageerd". Een webinar geeft mogelijkheden om de informatie toe te spitsen op een specifieke doelgroep", aldus Buck. "Het webinar over de aanpak kantorenleegstand geeft concrete handvaten hoe te handelen als gemeente. Daarom is het ook alleen voor die groep bedoeld."

Buck Consultants International heeft nog zeker drie webinars voor dit jaar in voorbereiding. Medewerkers van gemeenten die willen deelnemen aan het webinar over kantorenleegstand (26 mei, 9.00 - 10.00 uur) kunnen zich melden bij nathalie.schouten@bciglobal.com.



Reacties


Laatste nieuws