Brexit en corona zorgen voor beleggingskansen in Spanje

Momenteel zijn er in Spanje grote gevolgen voor de vastgoedmarkt ten aanzien van de naderende Brexit en vanzelfsprekend de omstandigheden rondom corona. Wessel Wiersma van Aankoopteam Spanje heeft de afgelopen maanden met veel investeerders, makelaars en particulieren gesproken over de verschuivingen op de Spaanse onroerendgoedmarkt.

Er zijn een aantal gunstige effecten voor kopers en investeerders; er zijn zowel Spaanse maar ook veelal Engelse partijen die momenteel tegen zeer gunstige prijzen hun vastgoed te koop zetten, bang voor onzekere tijden of simpelweg uit geldnood.

Aankoopbegeleiding
Ook is er een tendens te zien dat ontwikkelaars projecten eerder op de markt brengen voor verkoop, en zodoende kunnen investeerders via Wiersma en zijn team van specialisten de juiste krenten uit de pap halen. Maar ook de kleine investeerder wordt zeker niet over het hoofd gezien. De aankoopbegeleiding van een enkele unit kan eveneens volledig verzorgd worden.

Grond
Daarnaast zullen er voor kleine en middelgrote investeerders vanaf 2021 ook grondstukken ter ontwikkeling worden aangeboden, complete projecten en appartementencomplexen maar ook wordt gestart met een klein fonds waarin particulieren en beleggers gezamenlijk een project van te ontwikkelen huizen financieren, dit alles zonder valkuilen en volledig begeleid door een team van advocaten en fiscalisten.

Wiersma en zijn team, alsmede de eerste potentiële kopers wachten nu tot de grenzen weer verantwoord opengaan en we allemaal weer veilig en verantwoord naar Spanje kunnen afreizen voor het bezichtigen van vastgoedprojecten.

Natuurlijk kunt u vast een kijkje nemen op de website van Aankoopteam Spanje en als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief hoeft u niets meer te missen. Ook is er een uitgebreide prospectus aanwezig van de laatste projecten.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021