Willem Hendrik van de Wetering MRE MRICS (39) start per 1 juli het bedrijf TW Real Estate Investment Management(TW REIM). TW REIM zal ondermeer namens vermogende particulieren hun vastgoed investeringsmanagement gaan uitvoeren. Daarnaast is TW Real Estate Investment Management gevraagd als lokale partner van de in Ierland gevestigde fundmanager Ardstone Capital.

Van de Wetering zal zijn huidige werkzaamheden als Executive Director Capital Markets bij CB Richard Ellis per eind juni afronden.

In 2001 begon Van de Wetering bij CB Richard Ellis als Vastgoedmanager op de afdeling Property Management. In 2002 maakte hij de overstap naar het Capital Markets team, waar hij de laatste jaren als eindverantwoordelijke een belangrijke rol heeft gespeeld in de professionalisering van deze service line tot een toonaangevende consultancy tak in Nederland. Daarnaast heeft hij een onmiskenbare bijdrage geleverd aan de overall expertiseontwikkeling op het vlak van beleggingsadvies.

Voordat Van de Wetering bij CB Richard Ellis in dienst trad, was hij als asset manager 4 jaar werkzaam bij Uni-Invest, destijds een beursgenoteerd vastgoedfonds

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022