Chalet Group verhuurt ruim 1200 m2 kantoorruimte.

Chalet Group heeft met 2 partijen, in Vianen en Houten nieuwe huurovereenkomsten gesloten. Het betreft een verlenging en een nieuwe huurovereenkomst.

Met ingang van 1 februari 2012 is Chalet Group een huurverlenging voor 842 m² kantoorruimte overeengekomen met Novec B.V. voor de Clarissenhof 1-5 te Vianen. Chalet Group werd hierbij geadviseerd door Van Boom & Slettenhaar Vastgoedbeheer B.V.

Met ingang van 1 april 2011 heeft Chalet Group met Knoworries B.V. een nieuwe overeenkomst gesloten voor de huur van 400 m² kantoorruimte aan de Elzenkade 1-3 te Houten. Het object aan de Elzenkade 1-3 te Houten (voormalig hoofdkantoor van ASPA Nederland) is voor Knoworries de ideale locatie als voortrekker van het nieuwe werken in de regio Utrecht. Het Nieuwe Werken wordt door Knoworries al enkele jaren zelf toegepast. Door een bewuste keuze te maken voor de Elzenkade te Houten kan HNW nu nog beter worden toegepast. Het kantoor is volledig ingericht op Het Nieuwe Werken: met flexplekken, inspirerende zithoeken en slimme overlegkamers waar online videovergadering mogelijk is. Chalet Group werd hierbij geadviseerd door Van Boom & Slettenhaar Vastgoedbeheer BV, DTZ Zadelhoff en Jones Lang LaSalle.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022