Vacature van de week: Senior Gebiedsmarketeer

Wil je een verschil maken in de huidige dynamische retailmarkt? Ter versterking en optimalisatie van de afdeling Winkels is MVGM op zoek naar een Senior Gebiedsmarketeer. In deze functie interpreteer en analyseer je data en ontwikkelt op basis daarvan creatieve marketing & communicatie strategieën. 

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een Senior Gebiedsmarketeer bij MVGM. 

Binnen MVGM Winkels staat kwaliteit hoog in het vaandel. In de huidige dynamische retailmarkt vragen eigenaren, huurders en gebruikers van winkelvastgoed hoogwaardig en relevant vastgoedmanagement met aantoonbare toegevoegde waarde.

In deze functie werk je nauw samen met diverse afdelingen en collega’s van MVGM en stuur je externe bureaus aan. Je interpreteert en analyseert data en ontwikkelt op basis daarvan creatieve marketing & communicatie strategieën. Vervolgens adviseer je ondernemers en eigenaren hierover en kom je tot een concreet plan. Je monitort de resultaten en communiceert dit richting diverse stakeholders.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022