Coronacrisis drukke tijd voor vastgoedopkopers van horeca-, hotel- en beleggingspanden

Wegens het sluiten van de horeca en het negatieve reisadvies hebben veel horeca en hotelpandeigenaren eieren voor hun geld gekozen en besloten hun vastgoed te verkopen aan een vastgoedopkoper. Zeker de hotels in de grote steden bevinden zich momenteel in zwaar weer. Een bijdrage van de Nationale Vastgoedportefeuille. 

Er is namelijk nog geen duidelijk zicht wanneer de toeristenstroom weer flink op gang zal komen. En wanneer het bovendien op gang komt zal er tevens een flinke periode over heen gaan voordat het weer terug is op het niveau van voor de coronacrisis. "Beleggingspanden waar op dat moment geen of nauwelijks huurstromen uit voortvloeien zijn dan een blok aan het been en moeten verkocht worden", aldus Nick van Kampen van de Nationale Vastgoedportefeuille. 

De Nationale Vastgoedportefeuille merkt de flinke toestroom van dit soort objecten. De Nationale Vastgoedportefeuille is een vastgoedinkooporganisatie waaraan pandeigenaren direct hun vastgoed kunnen verkopen. Op deze manier worden pandeigenaren direct ontzorgt en zijn zij bij verkoop verzekerd van een vlotte en soepele afname.

Veel eigenaren van dit soort vastgoedobjecten die tegen hun pensioenleeftijd aanhikken vinden het op dit moment wel welletjes geweest. Dit vastgoed brengt in deze bizarre tijden toch veel zorgen met zich mee. Op die leeftijd zit je daar als vastgoedeigenaar niet meer op te wachten en wil men ongestoord van hun pensioen gaan genieten.

Wilt u ook direct een bod op uw pand ontvangen. Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een bod aan op www.denationalevastgoedportefeuille.nl

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021