Webinar: No Hands Real Estate Management - Dé innovatie in property management

Bloxs introduceerde deze zomer een nieuwe term in de vastgoedmarkt: ‘No Hands Real Estate Management’. Na jaren van ontwikkeling, hard werken en een nieuwe architectuur in de software, is het nu mogelijk om handsfree vastgoed te beheren.

Met ‘No Hands Real Estate Management’ worden de processen van indexeren, factureren, bankverwerking, aanmanen en het maken en verwerken van huurafrekeningen volledig geautomatiseerd en dus zonder tussenkomst van een mens uitgevoerd.

Heeft dit uw interesse gewekt en wilt u meer weten over deze manier van vastgoedbeheer? Dan bent u van harte welkom om op 1 december van 14:00 tot 15:00 uur deel te nemen aan het webinar dat Bloxs, in samenwerking met Vastgoedjournaal, zal verzorgen. 

Bas Janssen van Bloxs neemt u 60 minuten mee in de wereld van innovatie binnen property management. Er zal onder andere ingegaan worden op de mogelijkheden van het automatiseren van deze processen, welke voordelen er bij u te behalen zijn en hoe eenvoudig de software in gebruik is.

Deelnemen? 
Deelname aan het webinar van 1 december is gratis. Bekijk hier het hele programma en meld u dan aan door middel van het formulier onderaan deze pagina of stuur meteen een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. ' Webinar: No hands real estate management'. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden.

Graag zien we u online op 1 december!

 

Reacties