'Serious gaming in vastgoed, dat is eigenlijk wat wij doen'

Al 2,5 jaar is K & R aangesloten bij het ecosysteem van Holland ConTech & PropTech. “Serious gaming in vastgoed, dat is eigenlijk wat wij doen”, antwoordt Mark Kok van K & R. “Samen met Epic Games simuleren wij bouwconstructies om de gevolgen van ontwerpkeuzes te testen”. In het Holland ConTech & PropTech Clubhuis werd Mark Kok geïnterviewd door Wouter Truffino, CEO Holland ConTech & PropTech. Bekijk onderstaande video voor het volledige interview.

 

Wat doet K & R?
Kunstmatige intelligentie, grafische rekencapaciteit van processoren, game engines en simulatie engines inzetten voor een betere bouw- en vastgoedsector: dat is wat K & R doet. Bestaande en nieuwe vastgoedvoorraad wordt ecologieproof gemaakt met deze technologieën. Op deze manier kunnen inmiddels noodzakelijke veranderingen versnellen en een duurzame wereld worden gecreëerd voor ons en voor onze kinderen.

De highlights van Mark Kok
Mark Kok kijkt met veel voldoening terug op de afgelopen jaren als lid bij Holland ConTech & PropTech. “Twee dingen die er voor mij uitspringen: de inspiratie reis naar New York City en het Real Estate Futureproof event”. Het online event voor de bouw- en vastgoed sector, was een primeur voor deze vastgoedprofessional. De reis naar Amerika zorgde ook voor nieuwe ervaringen en zelfs een waardevolle connectie met WeWork. In de volgende video legt Mark Kok uit hoe zijn bezoek aan de Amerikaanse PropTech wereld een mooie lead opleverde.
 

 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special