Gratis webinar: Bedrijfshoreca verbindende waarde kantoorvastgoed

Tijdens het webinar ‘Bedrijfshoreca als verbindende waarde voor kantoorvastgoed’ gaan Michiel van Noort en Tijmen Snel van First Mate Consultancy & Concepts in gesprek met Frank Veldhof, operationeel directeur van Hutten Catering. 

Aan bod komen de veranderende behoefte en het gebruik van de kantooromgeving, wordt ingegaan op de trends en ontwikkelingen binnen bedrijfshoreca en op de toetreding van, op het oog, branchevreemde spelers met nieuwe concepten.

Aanmelden?
Deelname aan het webinar van 26 november is gratis. Klik hier en vul onderaan de pagina het formulier in of stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'Webinar: Bedrijfshoreca als verbindende waarde voor kantoorvastgoed'. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden. 

Een bijdrage van First Mate. First Mate Consultancy & Concepts adviseert, bedenkt en realiseert onderscheidende en financieel haalbare horeca en leisure concepten voor gebieden en gebouwen en vindt de best passende horeca en leisure exploitanten in opdracht van vastgoedpartijen.

Reacties