Kadans realiseert vestiging Staalmarkt in Culemborg

Gisteren sloeg Wethouder Van Oorschot van de gemeente Culemborg tezamen met algemeen directeur Staalmarkt Nederland, Erwin de Vos en Wim Boers, directeur Kadans Vastgoed, met behulp van een nostalgische heistelling de eerste paal in de grond voor het nieuwe kantoor- en bedrijfsgebouw voor Staalmarkt. Het betreft de 10e regionale vestiging. Deze locatie zal tevens als hoofdkantoor dienen voor directie en medewerkers van Staalmarkt Nederland. De ingebruikname van dit pand staat gepland voor december 2011.

De vestiging betreft een twee-laags kantoorgebouw van circa 612 m2 BVO en circa 1.865 m2 BVO bedrijfsruimte en is gelegen op steenworp afstand van de A2.

Gekozen werd voor bedrijventerrein Pavijen V te Culemborg vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid.
De huurovereenkomst tussen Staalmarkt en Kadans is aangegaan voor 10 jaar. Eerder realiseerde Kadans voor Staalmarkt vestigingen in Almere, Alkmaar, Almelo, Doetinchem, Breda en Nederweert.

De kernactiviteiten van Staalmarkt bestaan uit het leveren en bewerken van alle mogelijke materialen in metaal en kunststof. Hiermee is Staalmarkt de afgelopen jaren van traditionele groothandel uitgegroeid tot landelijk opererende dienstverlener.Reacties


Laatste nieuws