Bouwfonds laat bezoekers toe op bouwlocaties

Op zaterdag 14 mei kunnen bezoekers van ‘Bouwfonds Woonproeven' te koop staande nieuwbouwwoningen op 65 locaties in heel Nederland bezoeken. Geïnteresseerden kunnen van 11.00 tot 14.00 uur bij verschillende nieuwbouwprojecten zonder afspraak diverse koopwoningen bezichtigen en informatie inwinnen. Op locatie zijn specialisten aanwezig die rondleidingen geven, bijzonderheden toelichten en vragen beantwoorden. Het is tevens mogelijk ter plaatse een optie op de woning nemen.

‘Niet iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning denkt direct aan nieuwbouw', zegt Erik Nieuwenburg van Bouwfonds Ontwikkeling. ‘En toch heeft het zoveel voordelen boven een bestaande woning. Denk maar aan de mogelijkheid de woning helemaal naar eigen smaak in te richten en af te werken, geen overdrachtsbelasting, veel wooncomfort, lage energielasten en weinig onderhoud.'

Op de website www.woonproeven.nl zijn alle benodigde gegevens te vinden. Via de zoekoptie kan men eigen voorkeuren aangeven, huizen vinden en gedetailleerde informatie inwinnen, zodat men goed voorbereid naar de bezichtiging kan gaan.

 

Reacties