Vacature van de week: Project/programmadirecteur RVB

Voor de afdeling Verkoop en Gebiedsprojecten bij het Rijksvastgoedbedrijf is PropertyPeople op zoek naar twee project/programmadirecteuren. De directie Transacties en Projecten is dé schakel tussen het Rijksvastgoedbedrijf en de vastgoed- en bouwmarkt. Zij voeren de strategie van het Rijksvastgoedbedrijf uit door geplande mutaties in de vastgoedportefeuille te realiseren.

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een project / programmadirecteur bij het Rijksvastgoedbedrijf. 

Het Rijksvastgoedbedrijf is zich zeer bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo kiest ze waar mogelijk voor passende herontwikkeling en nemen ze bij projecten nadrukkelijk de ambities mee uit het regeerakkoord op het gebied van onder meer woningbouw en circulaire economie. Als project-/programmadirecteur lever jij hieraan een essentiële bijdrage door uitdagende vastgoedprogramma’s en -projecten in goede banen te leiden.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022