Nieuwste mei-editie Vastgoedvergelijker E-magazine online

Het nieuwe Vastgoedvergelijker.nl E-magazine staat deze maand weer boordevol nieuws, research, columns en bedrijfsreportages. We starten na het korte nieuws met het SynVest Real Estate Fund, dat ondanks de financiële crisis in 2010 een sterke groei zien heeft laten zien. In deze editie geeft Frits Panhuyzen uitleg over het SynVest Real Estate Fund. Klik HIER om direct naar het E-magazine van Vastgoedvergelijker.nl te gaan.

Advocate Esther van Riet gaat op basis van een actuele casus in op de zorgplicht van de makelaar. Met de uiteindelijke vraag is deze oneindig?

Rogier Hentenaar, hoofdredacteur van Vastgoedjournaal.nl, geeft zijn mening in zijn column "Jagersma VS VastNed"

Tevens zal in deze editie een filmpje te zien zijn van het Business Class gesprek tussen Harry Mens en Holland Immo Group directeur Manfred Kühl van afgelopen zondag over het Winkelvastgoedfonds Duitsland 4 NV.

John Kuik, directeur van de STV geeft ons deze maand het vierde aandachtspunt waar de vastgoedbelegger op moet letten voordat hij in een vastgoedfonds investeert: Is de continuïteit van de beheerder onzeker of ontoereikend?

Gerdo de Jager van Beurswaage Fondsanalisten geeft in zijn maandelijkse researchcolumn zijn mening over de vastzittende woningmarkt. Volgens Gerdo is ontmanteling van de woningmarktstelsel noodzakelijk.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022