ServicedApartments.nl lanceert nieuwe website

Het platform ServicedApartments.nl, heeft een vernieuwde website. Zo is de website uitgebreid met een gastenportaal, partnerportaal en bedrijfsportaal. Naast de technische en visuele verbeteringen, is er op de nieuwe website nog meer aandacht voor de zorgvuldig uitgekozen selectie van serviced apartments. Het levert een ​​volledig geïntegreerde website op met een boekingsmodule die het online bereik, de functionaliteit en de gebruikerservaring verbeteren.

In de afgelopen maanden heeft het team van ServicedApartments.nl een geheel nieuwe website weten te ontwikkelen, waarbij ze niet alleen de vormgeving hebben aangepakt, maar tegelijkertijd de front- en backend functionaliteit van de boekingsmodule hebben verbeterd. Het gebruik van de nieuwste software, die tevens een mobielvriendelijke ervaring biedt, maakt het boekingstraject nog sneller en gemakkelijker.

Gezien het feit dat de nieuwe website niet alleen geschikt is voor organisaties en relocators, maar ook voor de individuele zakenreiziger (alleenreizend of met een gezin) die op zoek is naar een tijdelijk verblijf in Nederland, wordt de website uitgebreid met een gastenportaal, partnerportaal en bedrijfsportaal. Deze laatstgenoemde maakt het voor de zakelijke accounts onder andere mogelijk om zoekresultaten te filteren en voorkeursappartementen te selecteren. Naast de technische en visuele verbeteringen, is er op de nieuwe website nog meer aandacht voor de zorgvuldig uitgekozen selectie van serviced apartments.  

Oude reisgewoontes oppakken
“Hoewel de reisactiviteit in onze branche aanzienlijk is afgenomen als gevolg van COVID-19, verwachten we vanaf 2021 weer volop (zakelijke) reizigers te mogen verwelkomen. Met onze onlangs gelanceerde website zorgen wij ervoor dat wij voorbereid zijn op het moment dat de oude reisgewoontes weer opgepakt kunnen worden. Omdat ons platform een zeer uitgebreide en mooie selectie van serviced appartementen in Nederland biedt, die nu met nog meer gemak en vertrouwen kunnen worden geboekt, leveren wij onze klanten iets wat ze simpelweg niet kunnen krijgen op andere sites”, aldus Eva Valkhoff, Manager Marketing & Communicatie bij ServicedApartments.nl.

De nieuwe ServicedApartments.nl website is nu te vinden via: www.servicedapartments.nl

Reacties