Vacature van de week: Secretaris Vakgroep NVM Business

Property People is voor de Vakgroep NVM Business op zoek naar een Vakgroep Secretaris. In deze functie ben je de verbindende schakel tussen de NVM en het bestuur van de vakgroep NVM Business. Met één been sta je in de wereld van het vakgroepsbestuur en met het andere been in het bureau. 

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor Vakgroep Secretaris bij NVM Business. 

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. is met ruim 4.500 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen.

Jouw werk als Vakgroep Secretaris kenmerkt zich enerzijds door het inventariseren van de doelen en behoeften die in de vakgroep worden vastgesteld. En anderzijds, door in samenwerking en overleg met jouw collega’s binnen het bureau, deze wensen en behoeften zoveel als mogelijk waar te maken. Hiervoor initieer of volg je programma’s en projecten waar meerdere collega’s van het bureau zich buigen over de wensen van de vakgroep. 

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022