ABN Amro, NIBC en WestlandUtrecht genomineerd voor Gouden Kompas

Tijdens het gisteren gehouden Troostwijk Relations Events op Kasteel Nyenrode zijn de banken ABN Amro, WestlandUtrecht Bank en NIBC alledrie genomineerd voor de vierde editie van het Gouden Kompas. Deze partijen zijn volgens Troostwijk Real Estate onderscheidend, innovatief en voorspellend in hun financieringsstrategie. Binnenkort kan via Vastgoedjournaal gestemd worden wie de echte winnaar wordt van het Gouden Kompas dat tijdens de Provada zal worden uitgereikt.

Jaarlijks reikt Troostwijk deze award uit aan een partij die bepalend en innovatief is in het neerzetten van een juiste koers en daarin onderscheidend en voorspellend is geweest. Dit jaar staat het thema vastgoedfinancieringen centraal. 

ABN AMRO (Jaap Kalverkamp/Robert van Deelen), NIBC (Jan-Willem van Roggen) en WestlandUtrecht Bank (Peter Bilderbeek) zijn genomineerd vanwege hun eigenzinnige kijk op de Nederlandse vastgoedmarkt. Troostwijk Real Esate is van mening dat deze partijen toonaangevend zijn en mede zorg zullen dragen voor een keerpunt in de markt. In de huige markt wordt de sector net als haar klanten op de proef gesteld. Er is behoefte aan visie en een juiste vertaling naar strategie en risicomanagement.

Vastgoedprofessionals in de markt zullen bepalen wie de winnaar wordt van het Gouden Kompas 2011. De uitreiking vindt plaats tijdens de Provada op donderdag 9 juni om 15.30 uur, hal 10 stand 22.

Reacties