Sil Hulleman gestart bij Adelaer

Vanaf 1 oktober versterkt Sil Hulleman het team bij Adelaer Capital Markets als analist. Hij zal zich onder meer gaan bezighouden met het uitwerken van investeringsproposities van commercieel vastgoed namens cliënten vanuit het Adelaer netwerk.

Voordat Hulleman zich bij Adelaer Capital Markets aansloot, was hij werkzaam bij Leaseplan als credit analist, waar hij medeverantwoordelijk was voor het beoordelen van financieringsaanvragen en het beheren van de kredietportefeuille. Sil is gepassioneerd over vastgoedbeleggingen en besloot na zijn terugkomst uit de V.S. de overstap naar real estate te maken.

In 2017 heeft hij zijn Master in ‘Finance & Investments’ behaald aan de Erasmus Universiteit en in 2014 zijn Bachelor in ‘International Business & Management’ aan de HAN Business School. Sil heeft veel buitenlandse ervaring opgedaan en heeft in Japan, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten gewoond en gewerkt.

Hulleman is binnen Adelaer medeverantwoordelijk voor het coördineren van de vastgoed deals binnen Capital Markets en de commerciële voorbereiding en nazorg van financiële transacties.

Adelaer Real Estate is een snelgroeiende debt broker en een gedegen specialist in het financieren van commercieel vastgoed. Aan (internationale) klanten worden tailormade financieringsconstructies geleverd, zoals projectfinancieringen, hypothecaire kredieten, vastgoedleasing, structured finance en equity partnerships. Daarnaast worden binnen Adelaer Capital Markets klanten hoogwaardig geadviseerd bij de dispositie en/of verwerving van vastgoed(portefeuilles). Adelaer Asset Management verzorgt voor vastgoedeigenaren het strategisch, tactisch en operationeel beheer van hun portefeuille, adviseert omtrent portefeuillestrategie en/of fondsvorming en onderhoudt de contacten met en verslaglegging richting financiers(s). Adelaer Group onderscheidt zich door alleen van, voor, door en met eigen klanten onderling samen te werken. Adelaer Group kent alleen off market transacties.  Zie ook www.adelaer.nl

Sil Hulleman is te bereiken:
T. 088 1 300 400
M. 06 12 48 47 07
E. Sil.Hulleman@adelaer.nl

Reacties