Vastgoedmanagement Nederland kiest NautaDutilh als juridisch adviseur

Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) heeft NautaDutilh geselecteerd als juridisch adviseur op het gebied van vastgoed- en asset-management. De samenwerking tussen Vastgoedmanagement Nederland en NautaDutilh betreft de juridische advisering van de bij Vastgoedmanagement Nederland aangesloten ondernemingen en de verdere ontwikkeling van beleid en protocollen. Bij Vastgoedmanagement Nederland zijn circa 80 Nederlandse organisaties in het vastgoedmanagement aangesloten.

Paulien Frehé, Operationeel manager van Vastgoedmanagement Nederland, is zeer verheugd over de samenwerking met NautaDutilh. "Onze leden hebben continu behoefte aan de juiste juridische kennis op het gebied van vastgoed- en asset-management in de vastgoedsector. NautaDutilh sluit daar vanwege de specialisatie in de sector en de kwaliteit van dienstverlening uitstekend op aan", aldus Frehé. "Een opdrachtgever/belegger is er vanaf vandaag van verzekerd, dat zijn vastgoedmanager de nodige juridische vastgoedkennis beschikbaar heeft. " David van Dijk, Voorzitter Benelux Real Estate Group NautaDutilh: "De samenwerking is een logische uitwerking van de vele contacten die reeds bestonden tussen NautaDutilh en een groot aantal leden van Vastgoedmanagement Nederland. De bundeling van deze contacten via Vastgoedmanagement Nederland leidt tot een verdere optimalisatie op het gebied van kennisdeling en productontwikkeling. "

Vastgoedmanagement Nederland is de branchevereniging voor ondernemingen werkzaam in het vastgoedmanagement. Zij streeft naar verdere professionalisering en integriteit van de branche en naar het beperken van de risico's voor hen die in het vastgoedmanagement actief zijn en voor hun opdrachtgevers.

Reacties