De vastgoedmarkt krijgt een eigen marktplaats: VJ Connect

In deze tijd is het meer dan ooit belangrijk om met elkaar in contact te komen. Vastgoedjournaal lanceert daarom een nieuwe dienst: VJ Connect. Hiermee wil Vastgoedjournaal vraag en aanbod op alle vlakken in de vastgoedsector met elkaar bijeenbrengen. Van taxatieopdracht tot technisch onderhoud, van notarisdiensten tot het aanbieden van bouwmaterialen. Plaats nu uw dienst of opdracht kosteloos online en kom snel in contact met de juiste partij!

Zoekt u 1.500 m2 opslagruimte? Zet uw vraag gewoon op VJ Connect! Wilt u een pand laten taxeren door een lokale makelaar? Of zoekt u een notaris voor een transport? Maak uw wens bekend via VJ Connect. Bent u dé vakspecialist in Nederland en zoekt u meer opdrachten? Of wilt u juist bouwmaterialen of kantoormeubilair een tweede leven geven en zoekt u een koper? Ook hier is plaats voor op VJ Connect. Het nieuwe platform om vraag en aanbod binnen de vastgoedsector met elkaar te verbinden. 

LET OP! We nemen 14 dagen de tijd om opdrachten en aanbiedingen te verzamelen zodat we het platform met tientallen vraag en aanbod verzoeken kunnen lanceren! Wij nodigen u vandaag al uit om uw vraag en aanbod kosteloos te plaatsen.

Klik hier om gratis uw opdracht te plaatsen of uw diensten te promoten >>>

 

Reacties