DWIRE sponsor van Expo Fest in München

Het vrouwennetwerk in vastgoed (Dutch Women In Real Estate) is sponsor van het komende Expo Fest in München en zal daar met 30 mensen aanwezig zijn. Vastgoedjournaal.nl en EAE Travel Group organiseren het Expo Fest op 3, 4 en 5 oktober 2011 om de beursdagen van de Expo Real op een ontspannen manier af te sluiten. Het Expo Fest vormt, als verlenging van de beursdag, bij uitstek een zeer geschikte netwerklocatie.

Marcia Schless, bestuurslid bij DWIRE: "DWIRE treedt op als sponsor van het Expo Fest tijdens de Expo Real in Munchen 2011 om onze leden en haar relaties in een ontspannen, informele sfeer uitgebreid kennis te laten maken met alle Nederlandse vastgoed professionals, die op nationaal en op internationaal niveau de Nederlandse vastgoed initiatieven vertegenwoordigen".

DWIRE is een vrouwennetwerk voor vrouwen in de (commerciële) vastgoedsector. Het netwerk biedt de mogelijkheid om bij te praten, informatie uit te wisselen, naar een lezing te luisteren, te discussiëren of aan een excursie deel te nemen.

Voor meer infomatie over het Expo Fest en de inschrijvingsmogelijkheden, klik HIER.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022