Meld je nu aan: webinar over stikstofkansen

Overwater nodigt u uit voor het webinar 'Stikstofkansen' op dinsdag 20 oktober 2020 van 19.30 uur tot 20.00 uur. Dit webinar zal ingaan op de actualiteiten en kansen met betrekking tot stikstof.

Veel economische ontwikkelingen en vergunningsaanvragen liggen stil als gevolg van het buiten werking stellen van het 'Programma Aanpak Stikstof'. Ook zoekt de agrarische sector naar toekomstperspectief, mogelijkheden om vergunningen optimaal te benutten en partners om mee samen te werken. De uitdaging om te voldoen aan de natuurdoelstellingen en de stikstofdepositie op stikstofgevoelige Natura 2000-gebieden structureel te verlagen is groot. Voor agrariërs, ontwikkelende partijen en overheden zijn er, naar onze mening, veel kansen om samen te werken.

In het webinar bespreken wij deze kansen. Door middel van het delen van kennis, het bespreken van actualiteiten met betrekking tot het beleid en praktijkvoorbeelden die aan de orde komen, krijgt u meer inzicht in uw stikstofkansen.

Arno Huysmans en Laurens Gräper van Overwater Rentmeesterskantoor gaan met elkaar in gesprek. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen via de chatfunctie, waarop u, indien mogelijk, tijdens het webinar een antwoord krijgt. Op deze manier neemt u deel aan een interactieve sessie. 

Bent u geïnteresseerd in uw stikstofkansen? U kunt zich hier aanmelden.
Heeft u vragen? Onze gegevens vindt u hier.

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021