Adelaer arrangeert voor Residence Havenzicht een ontwikkelfinanciering bij Solid Finance

Financier Solid Finance heeft aan Residence Havenzicht B.V. een 1e hypothecaire lening verstrekt voor de aankoop van het voormalige Rabobank gebouw te Sas van Gent. Het complex is gelegen aan de Westkade 107 en zal door Residence Havenzicht B.V. ontwikkeld worden. Het plan is om hier 18 appartementen te realiseren. 

Mika Nieuwenhuijs, directielid van Residence Havenzicht: “De aankoop van het voormalige bankgebouw met potentie tot transformatie past in de strategie van Residence Havenzicht als specialist op het gebied van transformaties. Wij onderscheiden ons door de snelheid van handelen en de transparante opstelling naar alle betrokken partijen.” Vincent Hegenbart, tevens directielid van Residence Havenzicht, vertelt dat de succesfactor als ontwikkelaar ligt bij korte lijnen en professionele partners." Zo hebben wij dat bij Solid Finance ook ervaren met Adelaer als tussenpersoon", aldus Vincent Hegenbart. Het resultaat: een comfortabele LTV met marktconforme voorwaarden.  

Solid Finance: “Deze financiering past goed binnen het beleid van Solid Finance. Met deze financiering tonen wij aan ook in deze marktomstandigheden open te zijn voor financieringen in alle regio’s binnen het vastgoedlandschap. Solid Finance kijkt voornamelijk naar de locaties, de professionaliteit van de investeerders en het businessplan. Wij hebben het vertrouwen dat de door Residence Havenzicht aangekochte locatie een mooie woonfunctie zal krijgen binnen de Zeeuwse gemeenschap. Residence Havenzicht heeft aangetoond over een gedegen businessplan te beschikken om in de komende periode dit complex op een succesvolle manier te ontwikkelen en te transformeren.”

Adelaer: “Door onze kennis van de markt weten wij altijd de juiste partner te vinden voor iedere financieringsvraag. In dit geval was het ontbreken van de juiste bestemming in combinatie met de snelheid van handelen de logische keus voor Solid Finance.“

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special