Vacature van de week: Adviseur Vastgoed / Assetmanager

Woningcorporatie Talis is op zoek naar een assetmanager en adviseur vastgoed. Heb je kennis van en ervaring met assetmanagement en een visie op sociale volkshuisvesting? Reageer dan nu!

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een assetmanager en adviseur vastgoed. 

In deze rol richt jij je primair op het vertalen van ons strategisch vastgoedbeleid en financiële doelstellingen naar tactische wijkplannen en complexstrategieën voor een deel van de portefeuille. De ambities van Talis en die van de (lokale) overheid stapelen op terwijl de middelen beperkt zijn. Dus dit vergt een steeds complexere strategische afweging en een meer creatieve invulling binnen de gegeven kaders. Je kijkt naar de knelpunten en kansen voor het vastgoedbeleid, organiseert intern en extern uitwisseling en actualiseert en optimaliseert het (complex)beleid waar nodig.

Talis is een grote woningcorporatie in Gelderland. Naast de verhuur van bijna 10.000 woningen in Nijmegen en 4.500 in Wijchen. Daarnaast is de corporatie actief op het gebied van projectontwikkeling en de verkoop van woningen. 

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

 

 Reacties


Laatste nieuws