Maasstede levert 1.600 m2 bedrijfsruimte op in Bleiswijk

Ontwikkelaar Maasstede heeft op het Prisma bedrijvenpark in Bleiswijk onlangs hun nieuwste project opgeleverd. Het gaat om twee hoogwaardige en duurzame bedrijfsunits van in totaal 1.600 m2.

De twee units, gelegen aan de Kristalstraat, bestaan ieder uit circa 570m2 bedrijfsruimte en circa 230 m2 kantoorruimte. De panden liggen nabij de entree van het terrein en kenmerken zich door hun duurzaamheid. Door de toepassing van maar liefst 80 zonnepanelen zijn de objecten, afhankelijk van de bedrijfsactiviteiten, zo goed als energieneutraal. Tevens zijn de twee panden gasloos.

De unit aan Kristalstraat 38 is verhuurd aan Manteau Kozijnen en voor de andere unit zijn er meerdere geïnteresseerden. Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V. is verantwoordelijk voor de verhuur.

Het Prisma Bedrijvenpark is gelegen aan de A12, met alle grote steden van de Randstad op hooguit een halfuur rijden. Het bedrijvenpark is in volle ontwikkeling, maar onder andere Hoogvliet, Aldi, Rexel, Mediq en Toolstation hebben zich hier al gevestigd.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021