Nieuwe medewerkers bij BOAG/Drees & Sommer

BOAG/Drees & Sommer heeft verschillende nieuwe medewerkers toegevoegd aan het team. Zo zijn in september Frank Wetsteijn en Pim Tervoort gestart met respectievelijk hun afstudeer- en meeloopstage en per 1 oktober is Roland Veugeler als project manager gestart bij het bedrijf. 

Roland Veugeler (hoofdfoto) heeft na het afronden van zijn studie Bouwmanagement & Vastgoed bij diverse MKB-bedrijven in de vastgoedsector gewerkt. Hij was als allround projectmanager betrokken vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering bij diverse Design & Build projecten. Hij heeft kennis van en ervaring met diverse markten en sectoren. Veugeler is bij Drees & Sommer in dienst gekomen als projectmanager met expertise in Design & Build van kantoren. Veugeler (31): “Bij BOAG als Drees & Sommer wordt echt gekeken naar de medewerker en welke werkzaamheden en projecten bij hem passen, nu en in de toekomst. Dat voelt heel goed.”

Pim Tervoort (22) heeft de MBO-opleiding Bouwkunde afgerond en is nu in zijn tweede jaar van het HBO Vastgoed en Projectontwikkeling. Hij loopt stage bij het prestigieuze project Sluishuis, de woontorens BOLD (Overhoeks) en N2 (Zuidpunt Noorderkwartier) in Amsterdam, waar BOAG de kwaliteit tijdens de realisatie monitort. Tervoort wordt begeleid door senior project manager Marc Mattheijer.

Frank Wetsteijn (26) heeft Drees & Sommer gekozen om zijn master Construction Management and Engineering aan de TU Delft af te ronden. Zijn afstudeeronderzoek gaat over de transitie naar een circulaire economie met behulp van product-service systems in de bouw. Project manager Rutger Laurs begeleidt hem bij zijn onderzoek.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special