Vacature van de week: Conceptontwikkelaar

Slokker Vastgoed is op zoek naar een nieuwe conceptontwikkelaar om het team te versterken. Je kunt buiten de gebaande paden denken en je bent zowel commercieel als creatief. Kan jij bijvoorbeeld een verouderd bedrijventerrein omtoveren tot een duurzaam zorgcomplex? 

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een conceptontwikkelaar. 

Hoe willen mensen wonen, winkelen, ontmoeten en ontspannen? Je weet de wensen van opdrachtgevers te vertalen, maar je bent daarnaast nieuwsgierig en je hebt interesse in architectuur, stedenbouw en landschap. Je ziet kansen; jij kunt een verouderd bedrijventerrein omtoveren tot een duurzaam zorgcomplex, een natuur inclusieve woonwijk of circulaire studententoren, net waar op die plek behoefte aan is. In deze functie van conceptontwikkelaar ondersteun je de directeur Slokker Vastgoed Huizen bij de acquisitie van nieuwe vastgoedprojecten. 

Vanuit vestigingen in Huizen en Zwolle ontwikkelt Slokker Vastgoed risicodragende projecten in Nederland, waarbij het accent ligt op het segment woningbouw. Er worden zowel projecten in de koopsector als huurprojecten - al dan niet voor de eigen beleggingsportefeuille -  gerealiseerd.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. Reacties


Laatste nieuws