Kantoorgebouw Drachten verhuurd aan Heijmans

In Drachten verhuurt Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland (LTO) 3.355 m² kantoorruimte en 150 parkeerplaatsen aan Heijmans voor een periode van 6 jaar.

Per 1 juli 2011 verhuist Heijmans naar dit zeer representatieve kantoorgebouw aan de Lavendelheide 9, dat in 2000 is gerealiseerd. Het gebouw is op dit moment in gebruik door LTO Noord. LTO Noord is de agrarische ondernemersorganisatie in de negen provincies boven de Maas. De organisatie werkt aan het versterken van de economische en maatschappelijke positie van haar 21.000 leden, boeren en tuinders.

Heijmans Facilitair Bedrijf bv, een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert, is actief in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden.

LTO Noord blijft gehuisvest in Drachten en betrekt een nieuw gebouw aan de Morra 2 ter grootte van 1.100 m². Zowel bij de verhuur als de aanhuur werd LTO Noord geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 Reacties


Laatste nieuws