AMB Property Corporation verwerft distributiecentrum bij de luchthaven Schiphol

AMB Property Europe B.V  maakte vandaag bekend dat het een distributiecentrum van 2.780 m2 verworven heeft in de directe nabijheid van de luchthaven Schiphol, de belangrijkste internationale luchthaven van Nederland.

"We zijn verheugd met de uitbreiding van ons portfolio met deze hoogwaardige distributielocatie", aldus Jeroen Smit, general manager Benelux en UK van AMB. "Het AMB Distribution Center 1 aan de Prestwickweg is strategisch gelegen en vult onze bestaande 145.000 vierkante meter in Amsterdam perfect aan."
Het distributiecentrum is volledig verhuurd aan een transportonderneming. Jones Lang LaSalle trad op als makelaar van AMB en Van Boom & Slettenhaar Vastgoedbeheer BV vertegenwoordigde de verkopende partij, Chalet Real Estate Asset Management. "We stellen de constructieve samenwerking met AMB bij deze transactie zeer op prijs", aldus Tijn Rademakers, commercieel directeur van Chalet.

Per 31 maart 2011 omvatte AMB's portfolio van logistiek vastgoed en bouwprojecten in totaal meer dan 1,5 miljoen m², waarvan ongeveer 380.000 m² in Nederland.

 

Reacties