Huurverlenging voor 1.428 m2 in de admirant te Eindhoven

Mn Services heeft met USG Innotiv Beheer B.V. een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor kantoorruimte in gebouw De Admirant, gelegen aan de Emmasingel 17 te Eindhoven. De overeenkomst heeft betrekking op circa 1.450 m² kantoorruimte op de 2e verdieping en 13 parkeerplaatsen.

Gebouw De Admirant bestaat uit twee delen. De zogenaamde "oudbouw" wordt gevormd door het voormalig Philips hoofdkantoor. Dit gebouwdeel, dat uit 1927 stamt, wordt in de volksmond De Bruine Heer genoemd en behoort tot het culturele erfgoed van Eindhoven. Samen met De Witte Dame, een eveneens monumentaal gebouw uit de jaren twintig van de vorige eeuw, staat het symbool voor de verbondenheid van Eindhoven met fabrikant Philips. In 1999 voltooide Dam & Partners Architecten de restauratie en verbouwing van De Bruine Heer, dat sinds 2000 weer in gebruik is als kantoorgebouw.

Mn Services verricht deze transactie als fiduciair vermogensbeheerder in opdracht van Pensioenfonds Metaal en Techniek (Pensioenfonds Metaal en Techniek). USG Innotiv is gespecialiseerd in het inzetten van technisch hooggeschoolde medewerkers. Als vertrouwenspartner voor bedrijven zorgt USG Innotiv voor een flexibele invulling van projecten en tijdelijke of vaste vacatures. CB Richard Ellis trad bij deze huurverlenging op als adviseur van Mn Services.

 

Reacties