Vacature van de week: Financieel Vastgoedbeheerder

Duinweide Investeringen is een beheerder van vastgoedfondsen, gespecialiseerd in supermarkten en woningen. Onderdeel van Duinweide is Beauvastgoed Beheer & Onderhoud. In verband met de verdere groei van de organisatie en beheerportefeuille zijn ze op zoek naar een financieel vastgoedbeheerder. 

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een financieel vastgoedbeheerder.

Beauvastgoed houdt zich bezig met zowel het technisch, financieel als het commercieel beheer van vastgoed voor de vastgoedfondsen van Duinweide. De totale beheerportefeuille is verspreid over Nederland. Het totale team van Duinweide, waaronder het team van Beauvastgoed, bestaat uit inmiddels 17 enthousiaste professionals met elk hun eigen vakgebied.

Als financieel vastgoedbeheerder zul je onderdeel gaan uitmaken van het vastgoedbeheerteam (Beauvastgoed) en ben je verantwoordelijke voor het dagelijkse financiële en administratieve beheer van onze beheerportefeuille. 

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special