Vacature van de week: Senior Acquisiteur bij Jumbo

Om de verdere groei van Jumbo te realiseren is de supermarktketen op zoek naar een vastgoed acquisiteur voor de regio West Nederland. Heb jij een groot netwerk in de Randstad, ruime ervaring en kennis van de (lokale) vastgoed- en retailmarkt en de hiervoor relevante vergunningsprocessen? Reageer nu! 

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een senior acquisiteur. 

De senior acquisiteur rapporteert direct aan de Director Franchise & Real Estate en is voor de regio West Nederland verantwoordelijk voor de verwerving en uitbreiding van bestaande en geheel nieuwe winkels (prospects inbegrepen). Op dagelijkse basis werk je ook samen met de Director Acquisitions Real Estate.

Jumbo telt momenteel bijna 700 supermarkten, acht Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com met diverse hubs. Daarnaast is Jumbo met het bedrijf La Place actief in de horeca en is eind 2019 de stap naar België gezet.

Meer weten over de functie of gelijk solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special