Vastgoedtool en Assets hebben vandaag aangekondigd dat Vastgoedtool onderdeel wordt van Mijn Assets: het nieuwe gratis platform voor vastgoedbeleggers, ontwikkeld door advieskantoor Assets uit Den Haag.

Met de integratie van de Vastgoedtool in Mijn Assets heefts Assets in 'één klap het grootste online platform voor vastgoedbeleggers. Klanten en prospects kunnen via Mijn Assets eenvoudig rendementen berekenen, financieringen vergelijken en inzicht krijgen in de ontwikkeling van hun vastgoedportefeuille. Bij een eventuele (her)financiering staan de experts van Assets klaar om te begeleiden en te helpen. Vastgoedtool wist de afgelopen 5 jaar meer dan 5.000 vastgoedbeleggers te ondersteunen met hun tools. Deze data en techniek wordt nu onderdeel van het Mijn Assets platform.

"De tools zijn tevens enorm verbeterd en uitgebreid”, vertelt Rob Hams, partner bij Assets. "Onze ervaren klanten hebben volledig inzicht in hun portefeuille, en startende beleggers hebben met een druk op de knop toegang tot één van onze experts: de ideale combinatie van online & persoonlijk", aldus Hams tot besluit.

Bezoek voor meer informatie de website van Assets

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021