Op 7 september is Joshua Coster (23) bij BOAG/Drees & Sommer begonnen in de functie van junior toezichthouder/construction manager. Vanuit zijn MBO-opleiding Servicemedewerker Gebouwen (SMG) en de architectenopleiding van MBO Bouwkunde heeft Joshua een brede theoretische basis die hij nu met praktijkervaring wil aanvullen. Hij liep onder meer stage bij Barcode Architects in Rotterdam.

Coster is ambitieus en nieuwsgierig. Zoals hij zelf zegt: "Ik wil het beste uit mezelf halen en alle kansen benutten!" Zijn kennis, in combinatie met zijn leergierigheid, doorzettingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden vormen een goede basis om te groeien in het toezichthoudersvak.

BOAG/Drees & Sommer
Per 1 juli jongstleden is BOAG samengegaan met Drees & Sommer, beide advies- en projectmanagementbureaus die bedrijven, instellingen, beleggers en overheden ondersteunen in alle facetten van vastgoed. Door middel van toekomstgericht advies en zowel strategische als pragmatische ondersteuning in de realisatie van een vastgoedproject biedt de organisatie oplossingen voor succesvolle gebouwen, vastgoedportefeuilles met een hoog rendement, effectieve infrastructuur en leefbare steden.

Wereldwijd adviseert Drees & Sommer in interdisciplinaire teams opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende sectoren. Economie, ecologie en functionaliteit zijn naar de mening van de organisatie onafscheidelijk: in alle diensten van het onafhankelijk, door partners geleide bedrijf denkt en handelt Drees & Sommer duurzaam met oog voor alle factoren die daarbij komen kijken. Dit is wat de organisatie betitelt als ‘the blue way’.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021