Recreatiepark Zuytland Buiten breidt uit

Het bestaande recreatiepark Zuytland Buiten, gelegen te Simonshaven op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten, wordt uitgebreid van 105 recreatievilla’s tot 181 recreatievilla’s. Er komen er dus 76 bij.

De marketing van de uitbreiding van het park wordt verzorgd door Max Property Group en verwacht wordt dat de officiele verkoop eind september of begin oktober van start zal gaan.

Alle beschikbare informatie over het park, zoals de kavels, prijslijst en type huisjes kan men vinden op Max Crowdfund en daar kan men zich ook inschrijven op de wachtlijst. Zoals overal in Nederland is er al veel interesse getoond en er zijn al 7 units gereserveerd.

Max Property Group heeft ook al een Podcast opgenomen en deze kunt u hier beluisteren: https://www.youtube.com/watch?v=fY9hIqM0MbI&t=24s

Op zaterdag 12 september van 10:00 tot 16:00 is er een open dag om mogelijk geïnteresseerde kopers rond te leiden op het park. Vanwege de Covid-19 situatie mag men alleen op afspraak komen, want er mag slechts 1 familie per 30 minuten rond geleid worden.

Mocht u interesse hebben neem dan contact op via email info@maxpropertygroup.com of per telefoon met +31 645 441 448 (Jan Angel).

Reacties