Vivian Bots nieuwe Client Success Manager bij Realmark

Afgelopen maanden heeft Realmark niet stilgezeten. Realmark kondigde onlangs al een verschuiving aan in focus-werkzaamheden en de lancering van nieuwe producten. Waaronder een innovatief dashboard en de nieuwe woningzoeker voor nieuwbouwprojecten. 

Vivian Bots zal de rol vervullen van Client Success Manager en zal de spil vormen tussen opdrachtgevers en het groeiende development team van Realmark. 

Optimale gebruikerservaring
Calvin Kahlé, Head of Sales bij Realmark: "Bij Realmark streven we ernaar hoge service te bieden met een optimale gebruikerservaring voor onze opdrachtgevers en onze partners. Waarbij een energieke houding, positieve instelling en hoge service zorgt voor de 'extra touch' bij opdrachtgevers. We willen onze partners wegwijs maken in vastgoed-innovatie door ze mee te nemen in onze keuzes en beslissingen. Want een succesvol vastgoedproject is een tevreden opdrachtgever." 

Data-driven marketing
Realmark specialiseert zich in data-driven marketing voor beleggers, ontwikkelaars, makelaars en corporaties. Waarbij ze graag samenwerken met OSRE WoningDossier om alle data goed door te kunnen meten en een optimale samenwerking te laten ontstaan tussen de aangesloten partijen bij projecten. Realmark levert webproducten, tools om vastgoed digitaal te positioneren en campagnetechnieken. 

Meer weten? Bezoek de website: www.realmark.nlReacties


Laatste nieuws