Arjan van der Waaij nieuwe voorzitter NVM Agrarisch & Landelijk Vastgoed

Arjan van der Waaij is de nieuwe voorzitter van de vakgroep Agrarisch & Landelijk Vastgoed (A&LV) van de de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Van der Waaij neemt de voorzittershamer over van Harry Boertjes, wiens termijn na zeven jaar is verstreken.

Van der Waaij, A&LV-makelaar, zwaait de scepter bij het kantoor van Drieklomp Makelaars en Rentmeesters in het Utrechtse Eemnes. Drieklomp is gespecialiseerd in woonhuizen en villa's, eventueel in combinatie met agrarische activiteiten. Drieklomp Makelaars telt sinds de oprichting in 1986 inmiddels vijf vestigingen. Naast Eemnes vindt men Drieklomp in Voorthuizen, Nunspeet, Zeist en Oosterbeek. Dit makelaarsbedrijf telt inmiddels zo'n dertig gespecialiseerde medewerkers.

De NVM telt ruim tachtig makelaarskantoren die gespecialiseerd zijn in agrarisch onroerend goed. Zij bemiddelen bij de aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden in de landelijke gebieden van Nederland. Door hun jarenlange ervaring en specialistische kennis weten A&LV-makelaars als geen ander wat er speelt in de vaak complexe agrarische wereld.

Reacties