De overstapweken voor liftonderhoudscontracten zijn er weer

Liftonderhoud kan vaak veel goedkoper. Contracten staan al jaren in de kast en zijn gebaseerd op oude inzichten. In veel gevallen wordt er jaarlijks geïndexeerd en dat levert op den duur een aanzienlijke prijsverhoging op. Daarnaast verandert de markt door de komst van nieuwe IoT technologie met liftsensoren.

1.Nieuwe technologie maakt werkelijke kosten inzichtelijk
Liftinsight introduceerde dit jaar een totaaloplossing met liftsensoren die passen op alle liften van alle merken. Deze liftsensoren meten het werkelijk gebruik van de lift. Daaruit blijkt in veel gevallen dat er te veel en inefficiënte onderhoudsbeurten zijn afgesproken.

2.Besparing tot wel 50% aan onderhoudskosten
Moderne liftonderhoudscontracten maken gebruik van IoT technologie met universele liftsensoren. Door op basis van data het liftonderhoud te monitoren en plannen wordt een efficiëntieslag gemaakt die kan oplopen tot een besparing van maar liefst 50% van alle onderhoudskosten.

3.Gecertificeerd digitaal liftboek
De nieuwe moderne liftonderhoudscontracten van Liftinsight bieden ook een gecertificeerd digitaal liftboek en een online managementtool waarmee in realtime, fact-based data kan worden uitgelezen door de eigenaar van het gebouw.

Let op: veel contracten moeten voor 30 september opgezegd worden. Wacht dus niet te lang!

4.Nieuwe contracten zijn milieuvriendelijk en hogere uptime
Met moderne technologie worden onderhoudsbeurten transparanter en inzichtelijker gemaakt, waardoor er alleen op basis van het werkelijk gebruik van de lift bezoeken worden ingepland die echt noodzakelijk zijn. Dat scheelt een hoop ‘heen en weer rijden’ en daarmee besparen we een serieus deel aan co2 uitstoot! Doordat het in één keer goed is, scheelt dat nodeloze stilstand en levert dat een hogere uptime op.

5.Helemaal ontzorgd worden met de overstapservice
Vraag een vrijblijvend een concurrerend onderhoudsvoorstel bij ons aan. Mocht je daar gebruik van maken, dan ontzorgen we je helemaal met een overstapservice. Je oude contract wordt opgezegd, de keuringsinstelling wordt geïnformeerd.

Let op dat veel contracten voor 30 september opgezegd moeten worden. 

Wil je een vrijblijvende offerte opvragen of meer informatie, ga dan naar www.liftinsight.com/nl/overstappen

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021