Beleggingskans in een pand met een rijk verleden

Waarschijnlijk weten weinig mensen dat het Zeeuwse Sluis jaarlijks tussen de 4 en 5 miljoen bezoekers trekt. Kortom een ideale plek voor ambitieuze retailers, beleggers en mensen die heerlijk willen wonen. Makelaar Jan de Dobbelaere vertelt meer over een unieke kans om te investeren in 16 top appartementen en 850 m² commerciële ruimte. 

Het voormalige Rabobank kantoor aan de Sint Annastraat 10, wordt momenteel getransformeerd tot een prachtig eigentijds pand dat ruimte biedt aan 16 zeer royale appartementen en 850 m² aan commerciële ruimte. 

Appartementen en penthouses
De appartementen worden momenteel gerealiseerd op de eerste en tweede verdieping van het beeldbepalende gebouw in het Zeeuwse vestingsstadje.  De 8 appartementen op de eerste verdieping variëren van 86 tot 149 m² en zijn voorzien van een riant balkon. Op de tweede verdieping vindt men 8 royale penthouses tot wel 215 m² woonoppervlak, met veel buitenruimte in de vorm van grote terrassen. Volgens makelaar Jan de Dobbelaere niet alleen een heerlijke plek om zelf te wonen, maar ook een zeer interessante investering, vanwege de stranden van de populaire Zeeuwse kunst op steenworp afstand.

De bouw wordt gerealiseerd door H4A bouw uit Goes/Sas van Gent; oplevering vindt plaats naar verwachting in de zomer van 2021. De appartementen zijn te koop vanaf € 375.000,- v.o.n.  

Veel mogelijkheden voor ondernemers in de commerciële plint
En zoals gezegd is er in de plint van het getransformeerde bankgebouw ruim plaats voor commerciële activiteiten en dat zal de ondernemer of ondernemers die zich hier gaat vestigen geen windeieren leggen. Sluis is hot!
“Sluis doet qua bezoekersaantallen niet onder voor de Efteling”, aldus Jan de Dobbelaere, “en dat zal de komende jaren alleen nog maar beter worden. De populaire Zeeuwse kust met z’n prachtige, brede stranden ligt op slechts vijf kilometer, waardoor Sluis bij uitstek de plek is waar toeristen uit binnen en buitenland gaan winkelen.

De Dobbelaere: "Het voormalige pand van de Rabobank is een beeldbepalend gebouw en ligt op een opvallende zichtlocatie aan de St. Annastraat en heeft een zeer goede toegankelijkheid.”

Sluis doet qua bezoekersaantallen niet onder voor de Efteling

De makelaar denkt zelf dat de begane grond uitstekend opgedeeld zou kunnen worden in winkels, werkruimtes voor kleine zelfstandige vrije beroepen of gezondheidszorg. “Het is een heel geschikte locatie voor een retailer die op zoek is naar een zichtlocatie. Je kunt bijvoorbeeld denken aan iets met lifestyle, voeding, gezondheid. Er zijn ruime, betaalbare parkeermogelijkheden rondom. Terwijl de huurprijs van €125 per m2, gezien de locatie nabij het centrum en de commerciële kansen, bijzonder net te noemen is,” aldus De Dobbelaere.     

Geïnteresseerd?
Wie meer wil weten over de commerciële kansen die het getransformeerde Rabo kantoor in Sluis biedt, kan contact opnemen met Jan de Dobbelaere van De Dobbelaere Makelaars Oostburg via 06 - 55 16 48 16 of op 0117 - 454 526. De brochure van het project is hier te bekijken en ook te downloaden www.sintannastraat10.nl

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021